Auteur:

Gepubliceerd op: 10-11-2020

De VVSG organiseert in samenwerking met Vlaams minister van Economie Hilde Crevits en het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) een participatief traject voor alle Vlaamse steden en gemeenten rond de toekomst van onze handelskernen.

In bijna elke gemeente, groot en klein, staat het thema hoog op de agenda, onder welke benaming dan ook: leegstandsaanpak, handelskernversterking, handelsvestigingsbeleid, future proof winkelbeleid...

Daarom hopen we jou als burgemeester, schepen voor economie/omgeving/city marketing, ambtenaar economie/omgeving, centrummanager, … te mogen verwelkomen op één van volgende digitale bijeenkomsten:

  1. Laat je inspireren tijdens onze Regionale Overlegtafels Economie ‘Innovatie in kernversterking’ in november 2020, met een key note presentatie en workshops in kleine groepjes met creatief ondernemer Marc Fauconnier

    Opgelet: inschrijven kan nog, maar de meeste sessies van deze cyclus zijn bijna volzet!
    2 extra sessies worden georganiseerd in januari 2021: maandag 11 januari en dinsdag 12 januari. 

  2. Laat je stem horen tijdens onze Regionale Overlegtafels Economie ‘Evaluatie decreet integraal handelsvestigingsbeleid’ in december 2020, waarbij de evaluatie van het decreet IHB centraal staat.

Meer info?

Opgelet: inschrijven kan nog, maar de meeste sessies van cyclus I zijn bijna volzet.
2 extra sessies worden georganiseerd in januari 2021: maandag 11 januari en dinsdag 12 januari.

 

Bart Palmaers