Auteur:

Gepubliceerd op: 21-06-2022

Meer en betere trage wegen: dat is waar duizenden mensen aandacht voor vragen op de Dag van de Trage Weg. Een weekend lang genieten wandelaars, fietsers en ruiters van prachtige tochten. Langs nieuwe of juist bedreigde paden. In de stad of in ’t groen. Dit jaar vindt de Dag van de Trage Weg plaats op 15 en 16 oktober. Het moet een topprogramma worden, want Trage Wegen bestaat twintig jaar. 

Organiseer zelf een activiteit of moedig organisaties op je grondgebied aan dit te doen. Iedereen kan een goede inbreng doen: een wandel- of fietsclub, natuurorganisatie, lokaal bestuur, wijkcomité of een paar enthousiaste buren. Alle acties die mensen samenbrengen rond trage wegen zijn top, zowel een klassieke wandeltocht als een avonturenparcours, zowel een zwerfvuilactie als de opening van een nieuw pad.

Inspiratie opdoen en je activiteit registreren kan op www.dagvandetrageweg.be. Of neem contact op via info@dagvandetrageweg.be of 09 331 59 26. Trage Wegen staat in voor de communicatie en voor ondersteuning. 

Pieter Plas