Thema-audits Audit Vlaanderen_1.png
Provider image

Leren uit de pijnpunten en best practices van andere lokale besturen? Dat kan door middel van de auditrapporten die Audit Vlaanderen in de afgelopen jaren opmaakte in kader van de Thema-audits Informatiebeveiliging van 2018 en 2020.

In de auditrapporten van Audit Vlaanderen vind je een stand van zaken inzake informatiebeveiliging op basis van data uit de deelnemende besturen en kan je de bijhorende aanbevelingen van Audit Vlaanderen raadplegen. Gebruik de rapporten onderaan deze pagina als een inspiratiebron om de situatie in je lokaal bestuur onder de loep te nemen en bij te sturen waar nodig.

Wil je weten hoever jouw lokaal bestuur concreet staat? Teken dan in op de professionele ICT-veiligheidsaudits met co-financiering via Audit Vlaanderen, om zo gericht verder te bouwen aan een cyberveilige(re) organisatie en infrastructuur. Op dit moment is er nog voldoende cofinancieringsbudget voor bestellingen in 2021, maar het is toch verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de auditfirma’s zodat je zeker gebruik kan maken van deze mooie opportuniteit. Voor meer informatie over het aanbod kan je steeds terecht op de website van Audit Vlaanderen of ICT-veiligheidsaudits@vlaanderen.be.

Interessante bronnen

Rapport thema-audit 2018

Rapport thema-audit 2020