gipod1_2.png
Provider image

Enkel nieuws met nut voor jou? Het kan. Stel eenvoudig je nieuwsvoorkeuren in, zodat je niet bedolven raakt met informatie. Ook een gebruikersprofiel op ons Kennisnetwerk biedt op dat vlak enkel voordelen en is gratis voor VVSG-leden. Hoe?

Beperk de nieuwstoevloed: stel je voorkeuren in

Ontvang je te veel nieuws? Of lijkt het nieuws minder nuttig voor jouw beleidsdomein of werkterrein? Zoals vroeger werkt onze nieuwsbrief met nieuws op maat, al naargelang de thema's die jou interesseren. Je kunt je nieuwsvoorkeuren op elk moment aanpassen. Hoe?

Klik onderaan je nieuwsbrief op 'Beheer je voorkeuren'. Zo kom je in je abonnee-profiel terecht. Daar kun je vlot je interesses aanpassen en die aanpassingen opslaan.

Wist je dat iedereen onze nieuwsbrief kan ontvangen? Abonneren doe je eenvoudig via de link op de VVSG-homepagina: scroll op www.vvsg.be even door tot het midden, of vul meteen het veld hieronder in.

De meest relevante informatie: ook via het Kennisnetwerk

Lokale besturen zijn lid van de VVSG. Als medewerker maak je daardoor gratis een gebruikersprofiel aan voor ons kennisnetwerk via www.vvsg.be. Dit heeft veel voordelen:

  • je ontvangt meldingen van nieuwe praktijk-, beleids- en juridische informatie, op maat van de thema's en interesses die jij instelt (doe dit via 'mijn profiel: profiel aanpassen')
  • je krijgt automatisch toegang tot informatie voorbehouden voor VVSG-leden. We stellen niet al onze modellen, praktijken en expertise open voor het publiek. 
  • je krijgt en deelt kennis en praktijken in private collegagroepen (vanaf 1 januari 2020)

Ook je voorkeuren voor de nieuwsbrief kun je beheren via je Kennisnetwerk-profiel. Dat doe je in je gebruikersmenu onder 'Voorkeuren' (niet onder 'profiel aanpassen').

De optionele abonnementsformule van Extenso biedt via www.vvsg.be ook toegang tot informatie van Politeia, Inforum en Pinakes.

 

Vragen? Suggesties? Mail info@vvsg.be