VRP en Bond Beter Leefmilieu brengen verschillende deel-experten samen op de webinar ‘Werkruimte delen’. Dit webinar is het slotmoment van een klimaatproject voor de provincie Vlaams-Brabant waarin deze organisaties op zoek gingen naar hoe bedrijven, verenigingen, startende ondernemers en creatievelingen ruimte op de werkvloer kunnen delen, om zo ruimte te besparen, kosten te delen en het energieverbruik te beperken. De onvoorziene omstandigheden van de huidige coronacrisis leren ons dat thuiswerken sterk zal toenemen waardoor er nog meer bedrijfsruimte onbenut zal blijven en gedeeld kan worden. Het is dus het uitgesproken moment om na te denken over hybride flexwerkplekken die ook gebruikt kunnen worden door ruimtezoekers. De vaststellingen en aanbevelingen werden gebundeld in een digitaal inspiratieboek waarin zowel de positieve klimaat-impact als de vele andere voordelen van ruimte delen voor bedrijven in kaart worden gebracht. 

Tijdens de webinar zal Erik Grietens (BBL) het inspiratieboek presenteren. Verschillende experten, o.a. Tim Vekemans (re-st architecten) en Veerle Follens (Maatschappelijk Verantwoord Vastgoed) geven hun aanbevelingen mee. 
De webinar vindt plaats op vrijdag 25 september om 14u via Teams. Inschrijven via www.vrp.be , de deelnameprijs bedraagt 15 euro. Voor meer informatie graag mailen naar info@vrp.be.

Dit project is mogelijk gemaakt door de Subsidie voor Duurzame Klimaatprojecten van de provincie Vlaams-Brabant.