Samen tillen we het fietsbeleid in Vlaanderen naar een hoger niveau door mekaar te inspireren, kennis uit te wisselen en ideeën voor fietsdeals te laten rijpen. Het Fietsforum is er digitaal met Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters, Hajo Beeckman, Wies Callens, Tina Caers, Jan Christiaens, Sven Huysmans, Erwin Lauriks, Dirk Lauwers en Jasper Van den Berghen. Deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht via deze link. Het programma kan je hier bekijken.


Wat mag je verwachten?


Fietsdeals zijn er in alle maten en gewichten. De Grote Versnelling stelt één fietsdeal per thema voor waarbinnen fietsdeals afgesloten kunnen worden. Dat zijn er vier in totaal. Benieuwd naar de Coalitie van 30? Of wil je van VRT-verkeersexpert Hajo Beeckman te weten komen hoe een fietsdeal een nieuwe stap betekent in de verkeersinformatie op de VRT?

Fietsberaad Vlaanderen presenteert de parkeernormen voor voorzieningen en stelt haar rapport fietskluizen voor. De resultaten van de Fix the Mix-bevraging ‘veilig fietsen in buitengebied’ mogen ook niet ontbreken.

Sessies

10 dec '21