Om een diepgaander inzicht te geven in de werking van SUM - het nieuwe Samenwerkingsplatform voor Uitbraak Management - zullen er in de komende twee weken een aantal introductiesessies worden georganiseerd.  Tijdens de introductiesessie wordt de praktische werking van casemanagement toegelicht. Vervolgens wordt de werking in SUM stap voor stap voorgesteld. Tenslotte wordt in deze sessie toegelicht hoe u cases kan opvolgen in het casemanagement dashboard.

Op onderstaande momenten staat al een introductiesessie ingepland.

  • Dinsdag 29 juni  tussen 10:00-11:00
  • Donderdag 1 juli tussen 13:00-14:00
  • Vrijdag 2 juli tussen 10:00-11:00
  • Maandag 5 juli tussen 10:00-11:00
  • Donderdag 8 juli tussen 13:00-14:00

Blokkeer alvast één van de bovenstaande momenten in uw agenda voor het bijwonen van een introductiesessie. Via deze link kan je één van de bovenstaande momenten bijwonen. Inschrijving voor de sessie is dus niet nodig.

Tussen 5 juli en 16 juli zullen alle SUM gebruikers de mogelijkheid krijgen om aan de hand van een fictieve case het casemanagement proces uit te testen in SUM. De LFA’s (Lokale Field Agents) zullen een aantal Q&A sessies organiseren waarop je terecht kan met je vragen omtrent het uitvoeren van de fictieve case. Vanaf de week van 12 juli zullen we periodiek de Casemanagement Cafés organiseren. Tijdens deze periodieke sessie kunnen antwoorden worden gegeven op vragen rond casemanagement en de werking in SUM. Concrete cases kunnen hierin onderling worden besproken. Aangezien elk Casemanagement Cafés anders zal zijn, bent u op elke editie welkom met uw vragen of om te luisteren naar de vragen van andere gebruikers.

Een actueel overzicht van alle ingeplande infomomenten zal worden toegevoegd aan de website rond de Lokale initiatieven voor bron- en contactonderzoek van Zorg en Gezondheid. Het overzicht zal begin volgende week ter beschikking worden gesteld en zal de komende weken verder worden aangevuld met de Q&A sessies voor de fictieve cases en de Casemanagement Cafés.   

Sessies

02 jul '21
05 jul '21
08 jul '21