Voor een sterk lokaal bestuur

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Kies hieronder uw thema

Word ambassadeur

 

In de zorg draait het om mensen. En goeie zorg begint dichtbij, in de eigen gemeente. Ben jij daar ook van overtuigd? Kom dan uit je stoel en word ambassadeur van #ZorgLokaal! In ruil krijg je van ons inspiratie en communicatiemateriaal.

De VVSG lanceert de campagne ‘Zorg voor de mens centraal begint Lokaal’. Een campagne met de ‘Z’ van Zorg. De ‘Z’ staat symbool voor warme, krachtige en menselijke zorg voor iedereen. In deze campagne benadrukken we de sterktes van het lokaal bestuur in het zorgaanbod. Met tal van lokale praktijken prikkelen we de lokale besturen om verder in te zetten op zorg. 

 Vind jij ook dat Zorg voor de mens centraal, lokaal begint? Word dan snel ambassadeur. Je krijgt als eerste het campagnemateriaal en een keer per maand een niet te missen praktijkvideo of opiniestuk. Om jezelf te inspireren of om te delen met jouw netwerk. ​Je bent volledig vrij om zelf te kiezen wat je deelt met je eigen netwerk of hoe ver je hierin gaat. Wil je deze nieuwsbrief krijgen, laat dit dan weten via joke.vandewalle@vvsg.be.

Navigatie