Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

#VVSGbezoek: de VVSG komt naar u toe

Van augustus tot december 2016 vertrekt Mieck Vos elke donderdag tot zaterdag naar een andere streek in Vlaanderen. Elke weekend gaat ze op bezoek bij u, bestuurders van steden en gemeenten in Vlaanderen. Ze wil u leren kennen. Wat wil u haar vertellen? Wat moet ze beslist weten om het lokale bestuur te doorgronden? Wat moet ze ervaren, zien of proeven om uw gemeente en uw besognes te begrijpen?

Help haar geëngageerde trekkers en medestanders van de lokale besturen te ontmoeten. Fiets, loop of wandel met haar langs hartveroverende of verbijsterende natuur en monumenten.

Ontvang haar op de opening van het zwembad, toon haar de nieuwste creatie van de heemkundige kring, neem haar mee naar wat voor u belangrijk is want zij wil te komen waar uw lokaal bestuur voor staat en wat de VVSG voor u kan betekenen.

 De VVSG raadpleegt telkens zo'n twee weken op voorhand het lokale netwerk om het volgende bezoek te plannen. Alle suggesties om de agenda van Mieck mee in te vullen zijn welkom. Neemt u Mieck graag mee op sleeptouw in uw gemeente of wisselt u graag van gedachten over een bepaald thema? Laat het ons nu al weten.

    • via e-mail naar Mieck.Vos@vvsg.be met als onderwerp 'VVSGbezoek' gevolgd door de naam van uw gemeente
    • via twitter @MieckVos en gebruik de hashtag #VVSGbezoek