Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Oproep tot 30 september: uw zorginnovatie voor Zorgvinding 2018
Ook in een wereld en samenleving in volle verandering is goede zorg meer dan nodig. Elke dag opnieuw doen voorzieningen in de zorg- en welzijnssector hun uiterste best om kwalitatieve zorg en ondersteunig te bieden. Dit is een permanente zoektocht naar verbetering: zoeken naar goed opgeleide medewerkers, kwalitatieve en eigentijdse infrastructuur, efficiënte zorgprocessen, zinvolle technologie. Deze innovaties moeten de zorg beter én menselijker maken.

Omdat we vanuit de VVSG zorginnovatie hoog in het vaandel dragen, zijn we sinds 2017 lid van het zorginnovatienetwerk In4care.

Als zorginnovatienetwerk reikt In4care jaarlijks de Zorgvinding uit, om innovaties in de zorg zichtbaar en bekend te maken. Werkte u iets innovatiefs uit in de zorg- en welzijnssector, klein of groot, op lokaal of Vlaams niveau, aarzel dan niet en ding mee naar de Zorgvinding 2018. In4care selecteert tien laureaten die een financieel duwtje in de rug krijgen en in contact komen met een netwerk dat moet helpen hun innovatie te realiseren, uit te bouwen of te verbeteren.

Hoe deelnemen? Alle zorgleden van In4care kunnen een innovatie voordragen tot en met 30 september 2018. Bezorg hiervoor een korte videoboodschap of filmpje van maximum 120 seconden waarin u uw zorgvinding voorstelt.

Meer informatie op de website van IN4CARE.

Navigatie