Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Zaterdag 23 maart 2019: Trefdag Trage Wegen, Deurne (Antwerpen)
​​​Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Trefdag. Lokale werkgroepen en pleitbezorgers geven tips om trage wegen te behartigen. Bezoekers horen verhalen uit heel het land. Dialoog en kruisbestuiving staan centraal. 

Inhoudelijk ligt de focus op lokaal engagement m.b.t. trage wegen. Trage Wegen verwelkomt ook graag lokale mandatarissen en ambtenaren.

 

In de voormiddag is iedereen welkom in De Leerexpert, een school vlakbij de opvallend groene rand van Antwerpen. Vlot te bereiken met de tram vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal. In de namiddag ontdekken we de statige dreven van Ertbrugge en loodsen geëngageerde burgers van Gruunrant (www.gruunrant.org) ons langs verrassende doorsteekjes, graslanden en bosfragmenten.

 

De Trefdag is een hartelijk ontmoetingsmoment voor liefhebbers van trage wegen én alle fervente wandelaars en fietsers. Deelname is gratis. Meer info en inschrijven via www.tragewegen.be/trefdag. Vragen? Neem contact op via info@tragewegen.be of 09 / 331 59 20.

Navigatie