Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Maak kennis met Dag van de Zorg tijdens startdagen 7 en 10 november
De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie worden alle organisaties in zorg en welzijn uitgenodigd voor de 7de editie van Dag van de Zorg op zondag 18 maart 2018. Met het thema "Samen Zorgkrachtig" staat de kracht van samen zorg dragen voor elkaar ook in 2018 opnieuw centraal.

Startdagen 7 en 10 november

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag eerst kennis maken met Dag van de Zorg, kom dan gerust een kijkje nemen op één van de infodagen. Je krijgt heel wat praktische tips en je kan ideeën en inspiratie opdoen dankzij enkele boeiende getuigenissen van (ex)deelnemers. De infodagen gaan door op dinsdag 7 november in Mechelen (Congrescentrum Lamot) en op vrijdag 10 november in Gent (De Zebrastraat). Wil je deelnemen aan één van deze infomomenten? Schrijf je dan in via karlien@dagvandezorg.be.

Ding mee naar de titel 'Zorgverhaal 2018' 

Rode Kruis-Vlaanderen en Dag van de Zorg organiseren in samenwerking met het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid van de KU Leuven voor de derde jaar op rij het 'Zorgverhaal van het jaar'.

Het 'Zorgverhaal van het jaar' is een inspirerend, authentiek verhaal van een kleine of grote organisatie die zich elke dag met veel 'goesting' inzet om de beste zorg te bieden aan de cliënt, patiënt of bewoner. We zijn op zoek naar een 'succes-story', waarbij goed management en leiderschap in de zorg een verschil maakt voor de patiënt. Met de prijs wil Rode Kruis-Vlaanderen kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in de zorg- en welzijnssector stimuleren. Het 'Zorgverhaal van het jaar' staat model voor kwaliteitsvolle zorg: doeltreffend en doelmatig, tijdig en veilig, met een meerwaarde voor de patiënt.

Uitsluitend organisaties die in 2018 deelnemen aan de Dag van de Zorg kunnen ook deelnemen aan de prijs 'Zorgverhaal van het jaar'. Je moet je verhaal indienen voor 21 december. Meer info en inschrijvingen.

Navigatie