Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Verkeersborden.Vlaanderen van start
Alle wegbeheerders kunnen vanaf nu aan de slag met de nieuwe toepassing Verkeersboden.Vlaanderen. Dit kan door in te loggen (met de eID) op de toepassing Verkeersborden.Vlaanderen via deze url: https://apps.mow.vlaanderen.be/verkeersborden. (Tip: Gebruik Google Chrome als web browser.)

De toepassing Verkeersborden.Vlaanderen kadert in het project Snelheid.Vlaanderen. Deze toepassing is ontwikkeld door het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (DMOW) en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in samenwerking met 12 pilootgemeenten en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Het gaat voor alle duidelijkheid niet om een actualisatie van de huidige verkeersbordendatabank, maar om een vernieuwde, vlottere toepassing om verkeersborden eraan toe te voegen.

Hulp nodig? Neem zeker een kijkje op de website: Verkeersborden.Vlaanderen. De presentatie van de infosessie Snelheid.Vlaanderen en de live demo van Verkeersborden.Vlaanderen is beschikbaar op die website. Daarnaast kunt u de snelstartgids en de handleiding raadplegen.

Indien u bijkomende vragen of opmerkingen hebt, mag u een mail sturen naar verkeersborden@vlaanderen.be

Navigatie