Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Energieprestatiediagnose Vlaams Energiebedrijf: gratis infosessie
Zoals u wellicht weet ondertekenden de verschillende zorg- en welzijnskoepels in januari 2017 13 klimaatengagementen. De sector streeft in deze engagementen onder andere naar een jaarlijkse energiebesparing van 2,09%.

Weet u niet goed met welke maatregelen u het best energie kan besparen? Geen nood. Het Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden (VIPA) en het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) werken samen om u een gratis energieprestatiediagnose aan te bieden. Na deze diagnose krijgt u een dynamische planningstool die de belangrijkste maatregelen rangschikt. Bij elke fase nemen ze u bij de hand, u wordt van A tot Z ontzorgd.

Vele voorzieningen gingen u al voor. Ook in 2018 kan u nog gebruik maken van dit aanbod als u snel bent: er zijn nog een 400-tal energieprestatiediagnoses te verdelen. Na de uitvoering van deze energieprestatiediagnose op maat maken energiebesparende maatregelen met hogere terugverdientijden dan 5 jaar kans op een extra financiële stimulans uit het klimaatfonds.

Wil u meer te weten komen over de voordelen van de energieprestatiediagnoses, hoe u erin begeleid wordt en wat de voorwaarden en modaliteiten zijn van de steunmaatregelen, schrijf u dan in voor een van de gratis infosessies die VEB en VIPA samen organiseren. Per locatie zijn er sessies voorzien van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur, indien nodig richten ze extra sessies in.

  • Vrijdag 2 februari in VAC Brugge (enkel nog 13-15u)
  • Donderdag 8 februari in VAC Gent (extra sessie: 15-17u, rest volzet)
  • Vrijdag 9 februari in VAC Hasselt
  • Maandag 12 februari in VAC Leuven
  • Woensdag 14 februari in VAC Brussel
  • Vrijdag 16 februari in VAC Antwerpen  (enkel nog 13-15u)

Als u werk wilt maken van energiebesparing in uw gebouwen, maar nog meer informatie nodig heeft voor u uw gratis energieprestatiediagnose bestelt, aarzel dan niet:

Klik hier om in te schrijven voor een gratis infosessie.

Alle vragen over de energieprestatiediagnoses kan u richten tot potentieelscans@vlaamsenergiebedrijf.eu of telefonisch via 02 421 32 00. Neem ook eens een kijkje op de overzichtspagina met veelgestelde vragen of u het antwoord daar vindt.

Als u graag op de hoogte blijft van de energie-efficiëntiediensten van VEB, schrijf u dan in voor hun nieuwsbrief

Navigatie