Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

SDG-sensibilisering in de kijker: De SDG-pin
​De SDG-pin is alomtegenwoordig, niet enkel door de mooie kleurtjes van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals of kortweg SDG's) maar ook omwille van haar reputatie als 'gespreksopener'. Wie een SDG-pin draagt wordt daarover aangesproken door collega's of door andere mensen die nieuwsgierig zijn. Wilt u het SDG-verhaal meer bekendheid geven in uw lokale ploeg? Deel dan pins uit aan enkele ambassadeurs die de boodschap van de SDG's willen uitdragen.

Bestel je pins bij de Dienst Internationaal van VVSG door de bestelbon in te vullen op onze SDG-website. De ledenprijs is 70€ (inclusief BTW) voor 50 pins, met een leveringskost van 7,5€. De niet-ledenprijs is 105€ voor 50 pins. Dit is een tijdelijk aanbod zolang de voorraad strekt.

Meer inspiratie om de SDG's bekender te maken in uw gemeente?

Download de catalogus '50 sensibiliserende praktijkvoorbeelden'. VVSG verzamelde 50 praktijkvoorbeelden om de SDG's kenbaar te maken aan een breder publiek, zowel binnen de gemeentelijke organisatie als in de externe communicatie en op evenementen.

Navigatie