Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Laatste kans: schrijf in voor eerste Week van de Duurzame Gemeente
​Ze zijn ondertussen al met 64, de lokale besturen die deelnemen aan VVSG's allereerste Week van de Duurzame Gemeente. Tijdens de campagneweek van 18 tot 25 september zetten zij hun duurzame helden in de kijker. Deze helden zijn burgers, organisaties, verenigingen, scholen, bedrijven of andere groepen die op hun manier bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Zij worden in hun gemeente de verpersoonlijking van één of meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's).

Wat gebeurt er dan precies tijdens de campagneweek? De SDG-vlag wappert aan het gemeentehuis, de SDG's worden visueel voorgesteld in de gemeentelijke gebouwen én de duurzame helden worden in de spotlights gezet in de gemeente, in de lokale media en in de communicatiekanalen van de VVSG en Metro krant. Dit promofilmpje geeft al een (heel) klein voorsmaakje.

Alle info over het (gratis!) campagnemateriaal en de ondersteuning vanuit de VVSG vindt u in de campagnehandleiding op www.duurzamegemeente.be. Inschrijven kan nog tot 15 juli op dezelfde website. Voor meer info kan je terecht bij heleen.voeten@vvsg.be. Elke deelnemende gemeente maakt kans om een verrassend SDG-prijzenpakket (t.w.v. 3000 euro) te winnen!

(Meer weten over de SDG's? Surf naar http://www.vvsg.be/sites/sdgs.)

Navigatie