Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Oproep tot 31 maart: wint uw bestuur de Gouden Kinderschoen 2018?
​De Gouden Kinderschoen bekroont de inzet en investeringen van lokale besturen op het vlak van kinderopvang. Wil uw bestuur in 2018 de Gouden Kinderschoen winnen en schitteren, dan is de eerste stap uw project indienen. Dat kan nog tot en met 31 maart via www.goudenkinderschoen.be.    

Twijfels of uw project wel kan meedingen naar de Gouden Kinderschoen? Ter inspiratie geven wij u elke week nog een winnaar van vorig jaar mee.

In de categorie beleid won gemeente en OCMW Asse, Centrum Kinderopvang Hopsassa de Gouden Kinderscheon 2017. Het centrum voor Kinderopvang Hopsassa is een samenwerkingsverband tussen verschillende opvanginitiatieven in Asse en bestaat al meer dan 10 jaar. Hopsassa wil kinderopvang zo toegankelijk mogelijk maken door ouders een centraal meldpunt te bieden en door het beleid van de verschillende opvanginitiatieven op elkaar af te stemmen. Ze vertrekken vanuit een aantal gemeenschappelijke waarden en vooral vanuit een oprechte zorg voor kinderen. Zonder enige vorm van subsidies werd dit project 10 jaar geleden uit de grond gestampt.

Voor meer info en het indienen van uw project: www.goudenkinderschoen.be!
Meer info ook bij Tina Schuddinck, tina.schuddinck@vvsg.be of Hanne Van Nuffel, hanne.vannuffel@vvsg.be

Navigatie