Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Ontbijtvergaderingen: Samen voor een lokaal gezinsbeleid
banner.jpg

Presentaties:

 Zorg voor het Kind Centraal, begint Lokaal. Ook in jouw gemeente? Spot hier de foto's van jou en je collega's van jouw gemeente op de ontbijtvergaderingen. Word je ook ambassadeur? Doe het in enkele simpele muisklikken: https://bit.ly/2GBUxZN #Zorglokaal  

 

Gezinnen met jonge kinderen zijn er in alle formaten, samenstelling en kleuren. Ook in jouw gemeente. Allen verdienen ze - met het oog op hun welzijn - zorg en ondersteuning op maat. Hoe kan jouw lokaal bestuur bijdragen aan het welzijn van die jonge gezinnen?

Op deze ontbijtvergadering 'Uitnodiging _ontbijtvergadering_PDF_def.pdf' inspireren wij jou als mandataris of beleidsverantwoordelijke voor het volgende meerjarenplan (2020-2025): Hoe bouw je een Huis van het Kind uit als eerste baken voor gezinsondersteuning? Hoe zorgt de kinderopvang voor een goede combinatie gezin-arbeid? Hoe kunnen we gezinnen en kinderen met specifieke noden ondersteunen?

Na deze voormiddag ga je naar jouw gemeente terug met een tas vol inspiratie en goesting.
De ontbijtvergadering 'Samen voor een lokaal gezinsbeleid' is een initiatief van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang i.s.m. Kind en Gezin.

Er zijn ontbijtvergaderingen in: 

telkens van 8.30 uur tot 13.00 uur.  
Deelname is gratis voor lokale besturen. 
Op dinsdag 24 april 2018 is er een Conferentie 'Jong in de buurt' die het geheel afsluit. 
footer.png 

Navigatie