Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Meer overzicht of meer nieuws op maat nodig?
Onze wekelijkse nieuwsbrief kan danig gestoffeerd zijn, zeker voor wie de volledige versie ontvangt. Heb je soms het gevoel dat je het overzicht verliest, of dat niet alle informatie even relevant is voor jou? De VVSG-communicatiedienst werkt aan een verbeterde layout en navigatie. Zelf kun je je nieuwsbrief ook meer op maat - en dus korter en overzichtelijker - maken door de nieuwsvoorkeuren in je lezersprofiel aan te passen.

Nieuwsvoorkeuren bijstellen? Zo simpel is het

Je lezersprofiel aanpassen kan eenvoudig en zonder wachtwoord via de link die je elke week helemaal onderaan de nieuwsbrief meekrijgt. Ofwel surf je naar de profielpagina, waar je inlogt met het e-mailadres en wachtwoord waarmee je eerst inschreef.

Je kunt kiezen uit een 40-tal specifieke VVSG-nieuwsthema's, gegroepeerd in negen thematische clusters. Nieuwsthema's kun je aan- of uitvinken op je profielpagina, onder elk van de negen clusterthema's. Sla daarna je nieuwe profiel op.

profielpaginae-zine1.jpg

Fear of missing out?

Bang dat je sommige essentiële berichten zult missen als je niet alle nieuwsthema's hebt aangevinkt in je profiel? Daar is echt geen reden toe. Veel van onze berichten zijn voor meer dan een beleidsdomein relevant, we geven ze dan ook meer dan een nieuwsthema mee.

Navigatie