Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Niveau S congres over veiligheid en innovatieve technologieën
Op 19 en  20  december 2018 organiseren de FOD Binnenlandse Zaken en Vias Institute het event "Niveau S" in Brussel. Tijdens dit 2-daags congres bespreken tal van nationale en internationale topexperten (o.a. Peter Hinssen, Pieter Tops, Mark Goodman,  Catherine De Bolle, Cyrille Fijnaut) het probleem van ondermijning en ontwrichting in de technologische samenleving . 

Waar staat België met de inzet van technologische innovaties in ons veiligheidssysteem? Tijdens lezingen en debatten bespreken specialisten hoe technologie en samenwerking tot een veiligere maatschappij kunnen bijdragen. Er zijn ook interactieve workshops rond disruptieve innovatie  en de laatste veiligheidstechnologieën komen ook aan bod.

Daarnaast is Niveau S ook een grote jobbeurs waar nieuwe innovators en disruptors publieke en private veiligheidsdiensten ontmoeten.

Er is ook  een innovatiewedstrijd gekoppeld aan het congres: de allernieuwste ideeën en concepten kunnen aan toplui uit de politiek, bedrijfs- en veiligheidswereld worden voorgesteld.

Het congres vindt plaats in de Square te Brussel en is bovendien gratis. (Toekomstige) burgemeesters en iedereen die bezig zijn met het lokale veiligheidsbeleid zijn van harte welkom. Het volledige programma en praktische info kan je raadplegen op: https://niveaus.be

Koen Van Heddeghem

Navigatie