Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Innovatie in veiligheid: wedstrijd en event Niveau S
​Ben je begaan met innovatie en veiligheid? Noteer dan alvast 19 en 20 december want dan organiseert de FOD Binnenlandse Zaken in samenwerking met Vias Institute een tweedaags evenement over technologische innovatie in het veiligheidssysteem: een gratis congres met workshops en informatieve sessies, een innovatiebeurs en jobbeurs.

Gekoppeld aan het event is er ook een interessante innovatiewedstrijd. Heb je een innovatief idee om veiligheid te transformeren tot een doeltreffender tool voor een betere samenleving? Dien dan uiterlijk op 18 november jouw projectidee in en maak kans op een podiumplaats en een gratis begeleidingstraject ter waarde van 10.000 euro om je project te realiseren.


Niveau S

Tijdens het tweedaags congres op 19 en 20 december bespreken tal van nationale en internationale topexperten (o.a. Peter Hinssen, Pieter Tops, Mark Goodman,  Catherine De Bolle, Cyrille Fijnaut) het probleem van ondermijning en ontwrichting in de technologische samenleving .  Waar staat België met de inzet van technologische innovaties in ons veiligheidssysteem? Tijdens lezingen en debatten bespreken specialisten hoe technologie en samenwerking tot een veiligere maatschappij kunnen bijdragen. Er zijn interactieve workshops rond disruptieve innovatie  en de laatste veiligheidstechnologieën komen ook aan bod. Daarnaast is Niveau S ook een grote jobbeurs waar nieuwe innovators en disruptors publieke en private veiligheidsdiensten ontmoeten.

Het congres vindt plaats in de Square te Brussel en is gratis. (Toekomstige) burgemeesters en iedereen die bezig zijn met het lokale veiligheidsbeleid zijn van harte  welkom. Het volledige programma en praktische info kan je raadplegen op: https://niveaus.be

Navigatie