Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Nijmegen, 3 tot 5 oktober - Ecoprocura 2018
Van 3 tot 5 oktober 2018 vindt in het Nederlandse Nijmegen de conferentie Ecoprocura plaats. Deze conferentie brengt een 400-tal aankopers, beleidsmakers, ondernemingen en onderzoekers bijeen en focust op strategische, duurzame, circulaire en innovatieve overheidsopdrachten. 

Het interactieve programma is gericht op het bewust gebruiken van overheidsopdrachten als instrument om het beleid van een organisatie mee te helpen realiseren. Het focust op belangrijke beleidsprioriteiten voor een duurzame, innovatieve en circulaire toekomst, zoals duurzame mobiliteit, hernieuwbare energie, infrastructuur met een lage CO2-uitstoot en duurzaamheid in de toeleveringsketen. 

Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de organisatiecultuur en gedragsinzichten die nodig zijn om duurzame, innovatieve en circulaire overheidsopdrachten in het DNA van een organisatie op te nemen. Ook sociale en ethische verantwoordelijkheid bij overheidsopdrachten blijft hoog op de agenda staan. Tot slot blijven (net zoals tijdens de vorige edities van Ecoprocura) ook levenscycluskosten en het monitoren van duurzame en innovatieve overheidsopdrachten belangrijke thema's. 

Een overzicht van alle thema's die tijdens de breakout sessies aan bod komen vind je in  het programma.

Meer informatie over Ecoprocura 2018 en het inschrijvingsformulier vind je op www.ecoprocura.eu

 

Navigatie