Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Oproep tot 15 februari: coaching voor aanpak zwerfvuil en sluikstort
​Mooimakers, het initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, lanceert een nieuwe oproep voor coachingtrajecten zwerfvuil en sluikstort. Je ontvangt subsidies en drie jaar lang begeleiding van een Mooimakers-coach voor de aanpak van zwerfvuil en sluikstort in jouw gemeente.

Gemeenten en intercommunales kunnen vanaf nu tot 15 februari 2019 een coachingtraject aanvragen. Dit kan eenvoudig via het formulier op de website van Mooimakers (https://mooimakers.be/coachingtrajecten).

Een coachingtraject is een intensief traject rond zwerfvuil en sluikstort onder begeleiding van een coach van Mooimakers. In een coachingtraject neem je enkele structurele maatregelen die zwerfvuil en sluikstorten beter beheersbaar maken. Daarnaast is er ook ruimte om lokale actiepunten uit te werken. Een coachingtraject duurt drie jaar en wordt ook financieel ondersteund (subsidies voor bv. uitwerken van communicatie, aankoop van testrecipiënten, personeelskosten).

Mooimakers zal maximaal 7 trajecten selecteren voor deze oproepronde. In de tweede helft van 2019 wordt een nieuwe oproep gelanceerd. Alle info vind je op http://mooimakers.be/coachingtrajecten.

Navigatie