Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Gouden Kinderschoen 2018: laatste dagen om mee te dingen
​​De Gouden Kinderschoen bekroont de inzet en investeringen van lokale besturen op het vlak van kinderopvang. Wil uw bestuur in 2018 de Gouden Kinderschoen winnen en schitteren, dan is de eerste stap uw project indienen. Dat kan vanaf nu tot en met 31 maart via www.goudenkinderschoen.be.    

Twijfels of uw project wel kan meedingen naar de Gouden Kinderschoen? Ter inspiratie geven wij u elke week nog een winnaar van vorig jaar mee. Deze week de vijfde en laatste winnaar in de categorie samenwerking: stad Sint-Truiden, Brede school IN-Z.

Het stadsbestuur Sint-Truiden is een samenwerking aangegaan met vzw IN-Z om naschools een zinvolle vrijetijdsbesteding aan te bieden in een aantal scholen op het grondgebied. Vzw IN-Z levert brugfiguren in iedere school, zij vormen immers de brug tussen de school en de vrijetijdsdienst. In de scholen wordt er één dag of drie dagen per week brede school georganiseerd. Op zo'n talentendag wordt onder andere sport, dans, cultuur en techniek aangeboden. Men richt zich ook naar de ouders, met de vraag of zij eventueel ook hun talenten willen tonen en inzetten in de opvang.

 Voor meer info en het indienen van uw project: www.goudenkinderschoen.be!
Meer info ook bij Tina Schuddinck, tina.schuddinck@vvsg.be of Hanne Van Nuffel, hanne.vannuffel@vvsg.be

Navigatie