Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

En de genomineerden zijn…
​​​

De stemronde voor de Gouden Kinderschoen is afgesloten en daarmee zijn de 15 genomineerde projecten bekend. Er werd maar liefst 19753 keer gestemd! We danken iedereen voor het enthousiast campagne voeren en het onophoudelijk stemmen.

Ben je benieuwd wat de genomineerde projecten inhouden? Kom dan zeker een kijkje nemen op de lokalen praktijkenbeurs die doorgaat tijdens de Inspiratiedag Kinderopvang op donderdag 27 april 2017. Daar stellen de 15 genomineerden, samen met 14 anderen, hun inspirerende praktijken voor. Op het einde van de dag kiezen we per categorie één winnaar die uiteindelijk de Gouden Kinderschoen in ontvangst mag nemen. De trofee Gouden Kinderschoen wordt overhandigd door minister Jo Vandeurzen en Mieck Vos, directeur VVSG.
Inschrijven voor de Inspiratiedag Kinderopvang kan nog steeds via www.inspiratiedagkinderopvang.be 

Proficiat aan deze 15 genomineerden:

In de categorie Kind Gezinsopvang: 'Samen genieten...' van OCMW Overijse, 'Gezinsopvang in de kijker' van OCMW Tremelo, 'Speelgroepje Kliederkladder' van gemeente Kapellen.

In de categorie Kind Groepsopvang: 'Kinderen Kiezen' van gemeente Bredene, 'Bewegen, daar gaan we voor!' van EVA vzw Gezinswelzijn - stad Lokeren, ''t Blommeke gaat op eco-toer' van OCMW Lanaken.

In de categorie Ouder: 'Speelbabbel' van OCMW Malle', Kind én ouder centraal' van OCMW Beveren, 'Oudercafé' van gemeente Anzegem.

In de categorie Beleid: 'Geef kinderarmoede geen kans!' van gemeente en OCMW Boom, 'Kinderopvang in vijf kerkdorpen' van gemeente Neerpelt, 'Centrum Kinderopvang Hopsassa' van gemeente en OCMW Asse.

En tot slot in de categorie Samenwerking: 'Netwerk schoolse kinderopvang' van gemeente Rotselaar, 'Brede school IN-Z' van stad Sint-Truiden, 'Op ieder potje past een kindje' van gemeente Hechtel-Eksel.

Meer informatie over de genomine​erde projecten kan je vinden via www.goudenkinderschoen.be

Navigatie