Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Doe mee aan de Refugee Walk
Ook dit jaar organiseert Vluchtelingenwerk Vlaanderen een tweede editie van de Refugee Walk www.refugeewalk.be. Deze gaat door op zondag 24 september in het mooie Nationaal Park Hoge Kempen, bij Genk.

De Refugee Walk, dat is een unieke tocht van 40 km die 's ochtends start in het centrum van Genk (op enkele meters van het treinstation). Stappers laten zich sponsoren en zamelen zo een bedrag in voor mensen op de vlucht.  We mikken op 1000 deelnemers en 300 000 euro voor mensen op de vlucht!

Wij willen graag dat asielzoekers en vluchtelingen zelf ook meestappen. Dit kan alleen of in team. Asielzoekers en vluchtelingen hoeven het bedrag niet in te zamelen of zich te laten sponsoren. Indien jullie asielzoekers of vluchtelingen kennen die interesse hebben om mee te wandelen en eventueel tips of ideetjes om ontmoetingen te bevorderen dan horen wij dit heel graag. 

Is 40 km teveel? Dan is ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij ons vrijwilligersteam en de dag zelf mee te werken aan het onthaal, de organisatie of de logistiek, (vrijwilligers kunnen onkosten terug betaald krijgen).

Voor alle vragen, suggesties enz.: Maya Galle: maya_g@vluchtelingenwerk.be of 02 225 44 22

Navigatie