Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Dag van de Zorg 2018: schrijf in voor 15 december
De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie worden alle organisaties in zorg en welzijn uitgenodigd voor de 7de editie van Dag van de Zorg op zondag 18 maart 2018. Deze 7de editie van Dag van de Zorg is er een met veel ambitie en grote plannen: Dag van de Zorg zal meer zijn dan een opendeurdag alleen! Samen met mediapartners Radio 1 en Het Laatste Nieuws zetten de organisatoren zorg en welzijn een ganse week in de kijker. Met verschillende acties, met elke dag een ander thema uit de zorg in de kijker, met een innovatiefestival op dinsdag 13 maart, de Award “Zorgverhaal van het jaar” i.s.m. Rode Kruis-Vlaanderen,…

201 voorzieningen en organisaties uit zorg en welzijn schreven zich al in voor de 7e editie van Dag van de Zorg. Maar de organisatoren steken graag nog een tandje bij en hopen dat nog meer organisaties er zullen bij zijn op 18 maart 2018. VVSG wil als partner van Dag van de Zorg alle lokale besturen dan ook oproepen om samen met heel wat andere gemeenten en OCMW's deel te nemen aan Dag van de Zorg. Inschrijven kan nog tot 15 december!

Als deelnemer krijg je van Dag v/d Zorg vzw ondersteuning via een uitgebreid communicatiepakket: gepersonaliseerde affiches, eigen folders, uitnodigingen op maat, reuzengrote spandoeken, wegwijzers, infoborden, ballonen, webpagina,…Daarnaast zorgt Dag v/d Zorg vzw ook voor advies en ondersteuning en voor heel veel media-aandacht (reportages op TV, radio, kranten en tijdschriften). Als deelnemer krijg je ook de nodige aandacht in het Dag van de Zorgmagazine van februari 2018.

Als deelnemer aan Dag van de Zorg kan je ook meedingen naar het "Zorgverhaal van het jaar". Het "Zorgverhaal van het jaaré is een inspirerend project van een kleine of grote organisatie die zich elke dag met veel goesting inzet om de beste zorg te bieden aan de cliënt, patiënt of bewoner. Het project geeft blijk van creativiteit en ondernemingszin, en betekent een meerwaarde voor de patiënt. Zo willen we kwaliteit in de zorg erkennen én stimuleren. Meer info vind je op de website van Dag van de Zorg.

 

Navigatie