Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Oproep: ideeën en praktijken voor campagne 'Iedereen Toegankelijk'
​Het radio2-programma De Inspecteur lanceerde een oproep naar goede ideeën om onze leefomgeving toegankelijker te maken. We weten dat heel wat lokale besturen reeds een goede praktijk hebben op vlak van toegankelijke dienstverlening, toegankelijke gebouwen en het voeren van een toegankelijkheidsbeleid. Heb je zelf een idee om de toegankelijkheid van de buurten en wijken op jouw grondgebied te verbeteren ? Of heb je een mooi verhaal ? Post het dan zeker op de website van Radio2.

Vanaf maandag 26 maart zal De Inspecteur een week lang bijzondere aandacht besteden aan het toegankelijkheidsthema en misschien wordt jouw idee of jouw praktijk dan wel in de kijker geplaatst.

Op 30 maart wordt de week afgesloten met een live-uitzending in het station Antwerpen-Centraal en een evenement in Bluepoint Antwerpen waar we ons laten inspireren door de beste inzendingen, en waar we naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen met politieke hoofdrolspelers in debat gaan over toegankelijkheid. Interesse om deel te nemen? Je leest er alles over op de website van Inter

#IedereenToegankelijk … want toegankelijkheid is voor én van iedereen.

'Iedereen Toegankelijk' is een campagne van Vlaams minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans, in samenwerking met Radio2 en Inter.

Dany Dewulf, stafmedewerker Inclusie en Vermaatschappelijking van zorg.

Navigatie