Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Inspiratiedag Ruimte in beweging
Geëngageerde burgers, adviseurs, beleidsmedewerkers, politici en experten uit domeinen zoals ruimte, jeugd, gezondheid, sociale planning, mobiliteit, groen en sport

​Naar meer ruimte voor beweging en kinderen in de stad

Hoe richt je de ruimte in de stad in zodat ze burgers verleidt om meer te bewegen? Hoe maak je er een prettige verblijfsruimte van voor zowel jongeren als senioren? Deze inspiratiedag richt zich o.a. naar geëngageerde burgers, adviseurs, beleidsmedewerkers, politici en experten uit domeinen zoals ruimte, jeugd, gezondheid, sociale planning, mobiliteit, groen en sport.

In de voormiddag zijn er enkele sprekers in een plenaire sessie. De workshops in de namiddag zetten de theorie om in de praktijk.

Meer info en inschrijven?
U ontvangt later meer info en een link om in te schrijven. Noteer de datum nu alvast in uw agenda als u geïnteresseerd bent.
Organisatie: Stad Antwerpen

De VVSG is bij dit evenement geen direct betrokken partij en staat dus niet in voor inhoud of kwaliteit. We publiceren het omdat het prima facie degelijk en inhoudelijk nuttig lijkt voor onze leden-lokale besturen.

Navigatie