Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Start driedaagse: Green - event voor de groenprofessional
Tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid, studiebureaus en retailers

Green – Het event voor de groenprofessional van 2 tot 4 september in Flanders Expo Gent

Ssst, hier groeit iets…

Van 2 tot 4 september wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional. De 13de editie van hét event voor tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid, studiebureaus en retailers is uitgegroeid tot een niet te missen driedaagse voor iedereen die van groen zijn vak heeft gemaakt. Green, voorheen Green Expo, is uniek in België en lokt tweejaarlijks meer dan 10.500 professionele bezoekers. Met de nieuwe look & feel evolueert Green mee met de sector en blijft het de vruchtbare bodem waar groene ideeën volop de kans krijgen om te groeien. 220 bedrijven tonen er hun expertise, kwalitatieve producten, diensten en innovaties. Van levend groen, tuinhout, -machines, stadsmeubilair en speeltuigen, bestrating en beton tot meststoffen, beschermingsproducten, vijvers, zwembaden, fonteinen en professioneel tuingereedschap.

Green is dé broedplaats voor innovatie en duurzaamheid en daarom wordt er dit jaar voor de eerste keer, in samenwerking met Recupel, de Green Idea Award georganiseerd. Bezoekers kunnen stemmen voor 30 duurzame projecten, producten of diensten die het verschil zullen maken voor de toekomst van de groensector. Projecten voor de Green Idea Award by Recupel kunnen ingediend worden via de vernieuwde site.

Voor de tweede keer op rij wordt tijdens Green ook de 1.2.Tree Award uitgereikt. Met deze award wil Green het mooiste boomproject bekronen en de symbiose tussen tuinaannemers, -architecten en boomkwekers in de kijker zetten. Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten kunnen enkel ontstaan door een professionele aanpak, zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer maar ook door de stielkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van unieke bomen. Green wil deze samenwerking met de uitreiking van de wil 1.2.Tree Award nog versterken. Boomkwekerijen, tuinaannemers of tuinarchitecten kunnen zich gratis inschrijven met een project of realisatie waarbij de focus ligt op opvallende integratie van bomen in een privéproject, semi-openbare of publieke plaats. Een juryprijs en publieksprijs worden per categorie tijdens Green uitgereikt.

 

Registreer u nu gratis via www.green-expo.be met de code VVSG.

 

Green – het event voor de groenprofessional
2-3-4 september 2018
Flanders Expo Gent
09 241 92 11
info@green-expo.be

Navigatie