Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

De rollen van de begeleider wonen en leven
voor animatoren/begeleiders wonen en leven, verantwoordelijken en eenieder met interesse in ‘wonen en leven in het woonzorgcentrum

​​Vormingsreeks vanaf najaar 2018

 

De animator wordt 'begeleider wonen en leven'; een veelzijdige job die zich vertaalt in zes rollen. De krachtlijnen blijven hetzelfde, maar krijgen een ander jasje. Bent u animator of begeleider wonen en leven? Schrijf u dan in voor de basisdag van deze boeiende vormingsreeks.  

Het vormingspakket bestaat uit een basisdag en zes verdiepende vervolgdagen (1 per rol). U kan zich alvast inschrijven​ voor de basisdag, waar u ondergedompeld wordt in de geschiedenis van het 'woon en leef' verhaal, inzicht verkrijgt in hoe u uw job in de toekomst kan invullen, op creatieve en interactieve manier aan de slag gaat met de rollen, uitwisselt met collega's en heel wat methodieken en werkvormen aangereikt krijgt.  

De vervolgdagen zijn verdiepend en zoomen in op uw vragen, noden en aspiraties. Doel? Met inspiratie en handvatten terug naar (het) huis gaan. U bent vrij om verschillende vervolgdagen te cumuleren, al naargelang uw persoonlijke interesses of teamprofiel. Hier kan u voor inschrijven na het volgen van een basisdag.  

Deelnameprijs

  • € 70 euro per dag
  • U betaalt na ontvangst van factuur

Waar en wanneer

(basisdag) Maandag 8 oktober 2018 in CVA TNA te Antwerpen.

De vormingsreeks is het resultaat van een samenwerking tussen de koepelorganisaties van de woonzorgcentra, u aangeboden door de opleidingen Begeleider-animator in de ouderenzorg van de Vormingsleergangen voor Pedagogisch en Sociaal werk (VSPW's). U kan zich alvast inschrijven voor de basisdag in een VSPW naar keuze (telkens van 9 tot 16.30 uur). 

Inschrijven

Annulering

Bent u onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren?
Laat u vervangen door een collega, kosteloos annuleren is mogelijk tot maandag 24 september 2018.

Info

  • Inhoudelijk: Iris De Mol, stafmedewerker ouderenbeleid, iris.demol@vvsg.be 
  • Voor praktische informatie (na inschrijving): contacteer het CVO van uw keuze.
  • Voor info met betrekking tot uw inschrijving: contacteer Cindy De Sutter, organisatieverantwoordelijke VVSG-academieteam, cindy.desutter@vvsg.be

Meer weten over het woon en leef verhaal in de woonzorgcentra? Klik hier

 Aangeboden door:

  

Navigatie