Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Agoria Smart Cities Forum & Awards
Op 1 maart organiseert Agoria opnieuw hun jaarlijkse Smart Cities Forum. Op die dag brengt Agoria enkele belangrijke vertegenwoordigers van het "smart cities-ecosysteem" samen. Ook de VVSG is hier van de partij.

Er staan een aantal inspirerende sessies over smart city-praktijken van eigen bodem op het programma: oa. Namen, Kortrijk, stad Brussel en Antwerpen brengen hun verhaal. Er komen ook boeiende initiatieven vanuit het buitenland aan bod: o.a. Metropole Toulouse, Delft, Madrid en Ludwigsburg vertellen over hun ervaring en smart city-initiatieven.

Ontdek de visie en projecten van enkele key partners, organisaties en beleidsmakers zoals minister Valérie De Bue, Pieter Ballo, l'Agence du Numérique, VVSG, Ores en Eandis/Infrax.

Je komt er ook te weten welke stad of gemeente dit jaar een Agoria Smart City Award in de wacht sleept. Bovendien kunt u in de exporuimte kennismaken met verschillende slimme technologieën en techbedrijven. Deze conferentie is gratis voor steden en gemeenten.  Meer info op de site van Agoria.

Navigatie