Voor een sterk lokaal bestuur

Kies hieronder uw thema

Algemene Vergadering VVSG
​​​​​​Algemene Vergadering

Op 6 december beslist u mee over belangrijke punten voor de gemeenten en voor onze vereniging: niet alleen een wijziging van de statuten, ook de begroting en het verkiezingsmemorandum 2019 staan op de agenda. De stem van uw gemeente is onmisbaar. Uw aanwezigheid maakt bovendien een extra vergadering voor de goedkeuring van de statuten overbodig. We heten u daarom van harte welkom in congrescentrum Lamot te Mechelen!

 

Schrijf nu in. Inschrijven is gratis en kan tot en met 30 november.

 

Het wordt niet zomaar een formele bedoening. Wij zorgen voor een aangenaam kader en een programma dat boeit, u sluit aan wanneer het past:

 

9.30 uur              Duurzaam wonen in 't Groen Kwartier

Exclusief voormiddagbezoek aan deze duurzame woonwijk voor 400 gezinnen in Antwerpen, met partner Matexi. Voorbeeldproject van publiek-private samenwerking, inbreiding en opwaardering. Vertrek met de bus om 10 uur, vlot terug tegen de middag.

 

12.00 uur            Onthaal en broodjeslunch in Lamot

 

13.00 uur           Deel 1 – AV Statutair

Verwelkoming door Wim Dries, algemeen voorzitter VVSG. Samenstelling bureau en aanduiding stemopnemers. Toelichting en goedkeuring begroting 2019. Wijzigingen statuten VVSG vzw (wijziging locatie, bestuurlijke werking) – goedkeuring.

 

14.00 uur           Deel 2 – AV Thematisch

Huis Madou: stand van zaken en bekendmaking opening. VVSG-verkiezingsmemorandum en technische fiches – goedkeuring. Geleid door Mieck Vos, algemeen directeur VVSG.

 

15.15 uur           Afsluiting met drankje – aansluiting bij Woondag

Wie wil, sluit aan bij een van de werkwinkels uit de laatste sessieronde van de VVSG-Woondag op dezelfde locatie. Vooraf inschrijven voor deze werkwinkels is niet nodig.

 

Praktisch:

 

Donderdag 6 december 2018
Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, Van Beethovenstraat  8-10, 2800 Mechelen

 

Schrijf nu in. Inschrijven kan tot en met 30 november.

 

De statutenwijziging, de teksten over begroting en memorandum bezorgen we u op 9 november.

 

De gemeentelijke vertegenwoordigers en hun plaatsvervangers zijn van harte welkom, maar per gemeente kan slechts één persoon stemmen. Indien het vereiste quotum van aanwezigen voor de goedkeuring van de statutenwijziging niet wordt gehaald, wordt een nieuwe Algemene Vergadering belegd op vrijdag 21 december van 11 tot 12 uur.​

 

 

Navigatie