Navigatiekoppelingen overslaan
werking & organisatie
sociaal beleid
welzijnsvoorzieningen
vrijetijdsbeleid
Economie & Werk
omgeving
veiligheid
internationaal
Onderwijs
Platteland
  
VVSG
Zoeken

Stijn Quaghebeur

Stijn Quaghebeur nieuwe voorzitter raad van bestuur 

VVSG-voorzitter van de raad van bestuur Kris Van Dijck heeft omwille van andere opdrachten onder meer in het Vlaamse parlement ontslag genomen. De raad van bestuur van 1 oktober koos Stijn Quaghebeur, schepen van Dilbeek, als nieuwe voorzitter. Proficiat Stijn. Veel dank Kris.  Weten wie er in de raad van bestuur zit?

Sterke praktijken uit lokale besturen

VVSG brengt sterke praktijken van lokale besturen in kaart en biedt ze een online platform aan op www.gemeentet.be. Laat u inspireren door andere gemeenten, OCMW's en politiezones of deel zelf uw ervaringen.
Meer weten?

Platform Centrummanagement op 7 november: met topsprekers over de hard- en software van beleving, een uniek bezoek aan The Loop en begeleide wandelingen door enkele dynamische Antwerpse winkelgebiedenAntwerpen, 7 november: De stad, belevingsbiotoop bij uitstek

Het Platform Centrummanagement focust op de kracht en de succesingrediënten van beleving in de binnenstad. Dat gebeurt in dé winkelstad van België. Meer info.

 200 miljoen vennootschaps-belasting intercommunales  

De federale begrotingstabel schrijft voor 2015 200 miljoen euro vennootschapsbelasting op intercommunales in. De VVSG vraagt dringend overleg met minister van Financiën Johan Van Overtveldt. Lees meer.

 Nieuws

 VVSG op Twitter

 Kalender

VVSG-magazine Lokaal

Diverscity

Vorming

   

 

en - fr - es