Navigatiekoppelingen overslaan
werking & organisatie
sociaal beleid
welzijnsvoorzieningen
vrijetijdsbeleid
Economie & Werk
omgeving
veiligheid
internationaal
Onderwijs
Platteland
  
VVSG
Zoeken

Schrijf nu in voor de VVSG-trefdag

Kom naar dé inspiratiedag van lokale besturen op 16 oktober in het ICC Gent, de VVSG- trefdag. Ontdek het volledige programma, maak uw keuze uit zeventig workshops en ga naar huis met nieuwe inzichten en concrete oplossingen.

Sterke praktijken uit lokale besturen

VVSG brengt sterke praktijken van lokale besturen in kaart en biedt ze een online platform aan op www.gemeentet.be. Laat u inspireren door andere gemeenten, OCMW's en politiezones of deel zelf uw ervaringen. Meer weten?

Platform Centrummanagement op 7 november: met topsprekers over de hard- en software van beleving, een uniek bezoek aan The Loop en begeleide wandelingen door enkele dynamische Antwerpse winkelgebiedenAntwerpen, 7 november: De stad, belevingsbiotoop bij uitstek

Het Platform Centrummanagement focust op de kracht en de succesingrediënten van beleving in de binnenstad. Dat gebeurt in dé winkelstad van België. Meer info.

Het federale regeerakkoord is cruciaal voor de lokale financiën

Voor de gemeentefinanciering ligt nog een reeks brandend actuele dossiers op tafel. Lees hier het opiniestuk van Mark Suykens dat verscheen in De Tijd.

 Nieuws

 VVSG op Twitter

 Kalender

VVSG-magazine Lokaal

Diverscity

Praktijkvoorbeelden: ideeën voor een sterk lokaal bestuur

Vorming

               

 

en - fr - es